سخنان فلسفی از با تجربه ها

سخنان فلسفی از با تجربه ها

نصایح تجربه ها و سخنان فلسفی
سخنان فلسفی از با تجربه ها

سخنان فلسفی از با تجربه ها

نصایح تجربه ها و سخنان فلسفی

حکیم ارد بزرگ : مردم با فداکاری ، خوشبختی را به یکدیگر هدیه می دهند .

محبوبیت نزد افکار عمومی ، بزرگترین ثروت برای هر آدمی است .  حکیم ارد بزرگ
 سینمای نا امید و غم زده ، می تواند روان پاک یک کشور را نابود سازد . حکیم ارد بزرگ
در پایان کوچه های بن بست زندگی ، بارها و بارها نادان ها را دیدار خواهی کرد .  حکیم ارد بزرگ 
مردم با فداکاری ، خوشبختی را به یکدیگر هدیه می دهند . حکیم ارد بزرگ 
بخشاینده ترین آدمیان آنانی هستند که تخم امید را در دل نا امیدان میکارند . حکیم ارد بزرگ 

بیش از شش ماه ، به امید بازگشت همسر جدا شده خویش ، مباش .  حکیم ارد بزرگ 

____________________________


انتقال پایتخت، مشکلات کلانشهرها را برطرف نمی‌کند    
۱۳۹۴\۰۸\۰۹ - ۵:۲۰ PM


معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت: انتقال پایتخت ، مشکلات کلانشهر قبلی را حل نخواهد کرد بلکه بخشی از مشکل را به جای دیگر انتقال می‌دهد و اگر شیوه مدیریت اصلاح نشود نقطه دوم نیز به همین عارضه دچار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیروز حناچی امروز  در آخرین روز از پنجمین نمایشگاه راه و شهرسازی و صنایع وابسته با اشاره به جزئیات ایجاد شهرهای اسلامی گفت: فعالیت‌های فراوانی درباره معماری ایرانی - اسلامی انجام گرفته است که در قدم‌های نخست باید آن را مدیریت کنیم ، ما سهم به‌ سزایی در توسعه معماری اسلامی داشته‌ایم و هم در بسط این هنر در جهان اسلام تاثیرگذار بوده‌ایم.

معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی افزود: تاثیرگذاری معماری ایرانی اسلامی در محدوده خاورمیانه قابل مشاهده است و باید آنچه داریم را حفظ کنیم و در صدد معرفی بیشتر آن برآییم.

وی ادامه داد: گام بعدی این است که این فرهنگ را چگونه تسری بدهیم تا قابل پیگیری باشد. در حال حاضر آنچه تحت عنوان بازآفرینی شهری در این دوره مطرح است و موتور محرک آن هسته اصلی تاریخی شهرهاست باید قابل تسری به سایر شهرها باشد.

حناچی درباره اقدامات شورای عالی معماری و شهرسازی گفت: اتفاقی که در حال حاضر در این شورا و در کمیسیون‌های ماده 5 روی می‌دهد شیوه برخورد با این موضوع است و اینکه اصولا معماری ایرانی اسلامی را به صورت یک مفهوم یا یک مصداق در نظر می‌گیریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اگر معماری ایرانی و اسلامی را یک مفهوم در نظر بگیریم می‌توانیم آثار جدیدی خلق کنیم و اگر بگوییم یک مصداق است شاید به تبعیت کورکورانه نزدیک شویم. تلاش بر این است با توجه به مطالعات انجام شده اقدامات را در جهت بازآفرینی شهری دنبال کنیم.

وی در تعریف شهر اسلامی گفت: اگرچه اسلام مستقیم درباره به مفهوم شهر توضیحی نداده است اما در مدینه فاضله فارابی که در قرن دوم تدوین شد شهر اسلامی مفهومی تعریف شده که به تکامل نهایی انسانی رسیده است ، بدین معنا که اگر جامعه ای متعادل باشد محصول نهایی آن و برون‌داد جامعه قابل دفاع و نقد است.

حناچی درباره برنامه‌های معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در خصوص عدم تمرکز در کلانشهرها به ویژه در استان تهران گفت: تمام کلانشهرها در دنیا سیاست‌هایی را برای ایجاد تعادل و عدم تمرکز تعقیب می‌کنند. ما نیز در تهران و شهرستان‌ها این برنامه را دنبال می کنیم. سال‌ها بود دولت محدوده رعایت شعاع 120 کیلومتری تهران را برای توسعه صنایع عام تثبیت کرد که نتیجه این سیاست قزوین و شهر صنعتی البرز است.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مطالعات مجموعه شهری ایران آغاز شده است که در مرحله اول به روز کردن اطلاعات و در مرحله بعد تدوین سیاست‌ها برای کلانشهر تهران به عنوان بزرگترین شهر کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی درباره منتفی شدن انتقال پایتخت گفت: انتقال پایتخت سیاستی بود که با انگیزه‌های سیاسی، اقتصادی و فروپاشی‌ها در بسیاری از کشورهای دنبال شد اما به طور طبیعی از سال 1960 به بعد به شکل ارادی نمونه دیگری نداشتیم. در قزاقستان و آلمان نیز به دلیل تغییر در الگوهای سیاسی جهان این اتفاق روی داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: باید با آسیب شناسی درست انتقال کلانشهر تهران را بررسی کنیم. همچنین یادمان باشد کلانشهرها یک فرصت هستند و فقط تهدید به شمار نمی‌روند زیرا فرصتی برای اشتغال، توسعه اقتصاد و موتور محرک اقتصادی به شمار می‌آیند که باید با ظرافت با آنها برخورد کرد.

وی گفت: مجموعه شهری تهران نزدیک به 20 درصد از جمعیت کل کشور را شامل می‌شود و به جهت گردش اقتصادی 33 درصد از جمعیت در مجموعه شهری تهران ساکن هستند به این معنا که 33 درصد تولید ناخالص ملی در حوزه نفوذ مجموعه شهری تهران است.

حناچی با اشاره به آخرین وضعیت آماده شدن ضوابط بلندمرتبه‌سازی گفت: در حال حاضر این ضوابط در حال بررسی است اما در کمیسیون ماده 5 ضوابطی مصوب شده است که باید با اطلاعاتی که شهرداری در اختیار ما قرار می‌دهد در کمیته فنی مورد بررسی قرار گیرد و پیشنهادات بر اساس پهنه‌ها  اعمال شود.

وی تاکید کرد: با تصویب ضوابط بلندمرتبه‌سازی در شورای عالی معماری و شهرسازی دیگر اینطور نخواهد بود که در هر پلاک یا هر نقطه‌ای از شهر امکان بلندمرتبه‌سازی وجود داشته باشد.

بلندمرتبه سازی در برخی پهنه‌ها غیرممکن شد

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی: اجازه بلندمرتبه سازی را در همه پهنه ها نخواهیم داد و پلاک های زیر ۵ هزار مترمربع، بلندمرتبه سازی نخواهد شد.


پرویز حناچی در نشست خبری در پنجمین نمایشگاه راه و شهرسازی، درباره مصوبات اخیر شورای عالی شهرسازی و معماری افزود: بر حضور مردم در اجرای طرح های توسعه شهری تاکید شده و در مبحث مقررات ملی ساختمان هم مواردی در حال تصویب است.


وی ادامه داد: باید در شهرها، خردجمعی را گسترش دهیم و حقوق مردم نباید فدای سرمایه شود.

پیگیری ساخت و سازهای غیرمجاز


حناچی درباره ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرهای شمالی کشور گفت: گزارش های اولیه در سه استان مازندران، ایلام و گلستان درحال تهیه  است و پیگیری های حاکمیتی و مدنی هم باید صورت گیرد.


وی تصریح کرد : دو درصد از مساحت ویژه کشور بسیار مهم است و هر ساخت و سازی خلاف مقررات و غیرمجاز تلقی می شود.

بلندمرتبه سازی در تهران تا 12 طبقه


معاون وزیر راه و شهرسازی درباره بلندمرتبه سازی در استان تهران گفت: قبلا تصور بر این بود که بلندمرتبه سازی در همه نقاط شهر صورت گیرد اما به دلایل مختلفی چون ژئوتکنیکی، گسل ها و شبکه دسترسی شهر امکان بلندمرتبه سازی وجود ندارد و در شهر تهران اجازه ساخت بیش از 12 طبقه داده نمی شود.


حناچی تصرحی کرد: در برنامه جامعی که پیش بینی شده ، پهنه بلندمرتبه سازی مشخص شده و از ظرفیت بلندمرتبه سازی که یکی از راه های استفاده بهینه زمین است درست استفاده می شود.


وی اضافه کرد: هر پلاکی اجازه بلندمرتبه سازی ندارد و پلاک های زیر 5 هزار مترمربع بلندمرتبه سازی نخواهد شد.
-----------------
خطر سرطان‌زایی پارازیت‌ها هنوز اثبات نشده است    
۱۳۹۴\۰۸\۰۹ - ۲:۴۴ PM


دبیر علمی هشتمین کنگره آسیا و اقیانوسیه بررسی سرطان: حضور پارازیت ها از زمان جنگ جهانی دوم شناخته شده اما هنوز مطالعات اپیدمیولوژیک ارتباط پارازیت ها در بروز سرطان را اثبات نکرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا موسوی جراحی در نشست خبری کنگره بین المللی ثبت سرطان و هشتمین کنگره آسیا و اقیانوسیه بررسی سرطان در بیمارستان شهدای تجریش افزود: هنوز هیچ مطالعه اپیدمیولوژیکی تاثیر مستقیم پارازیت ها در بروز سرطان را تایید نکرده است.


وی ادامه داد: با توجه به ارسال پارازیت ها به آسمان تاثیر اشعه آن بر سطح کم است، اما برای کسانی که به صورت دائم و مستقیم با پارازیت ها در ارتباط هستند مثل کسانی که شغل مرتبط دارند شرایط فرق می کند و در معرض بروز سرطان هستند.


موسوی جراحی تاکید کرد: تحقیقاتی که در مرکز تحقیقات سرطان انجام داده ایم نشان می دهد بروز برخی سرطان ها در افراد دارای شغل مرتبط با پارازیت ها بیشتر است و این موضوع برای دیگران عامل موثری در بروز سرطان به حساب نمی‌آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد